Om os

Lykkegårdens Hunde-og kattepension 

Når du er på ferie, så skal hunden og katten passes professionelt i trygge omgivelser i Røjle ved Middelfart.
Lykkegårdens Hunde- og kattepension har eksisteret siden 1992, og i maj 2021 skiftede pensionen ejer.                            Nye ejer er Mette Rosager og Ole Jensen.

Vi har åbent hele året, men husk at reservere i god tid.
Tidsbestilling kan ske via hundepensionen@lykkegaarden.net Hvis det er første gang din hund/kat skal passes hos os, så skal der udfyldes en førstegangsregistrering med oplysninger på jer og hunden/katten under booking.

Vi lufter IKKE hunde sammen, med mindre at de kommer fra samme hjem eller kender hinanden i forvejen. Hundene luftes sammen med os, og vi lufter i vores sten gård, eller på vores græsindhegning 1200m2, eller gåture i vores have og på marker. Så vi kommer aldrig på vejen.

I samarbejde med Fyns Politi modtager Lykkegårdens Hunde- og Kattepension ligeledes herreløse hunde. Se oversigt over fremlyste hunde på www.finddinhund.dk – eller ring på tlf. 64 40 26 36 for at høre, om den allerede er fundet og indleveret til os.

Vi kan tilbyde

Opvarmede bokse med separat løbegård

Rolige omgivelser

Kun vaccinerede dyr​

Fast dyrlægekontrol

Vi henter og bringer

 

Tidsbestilling kan ske via vores booking system eller via hundepensionen@lykkegaarden.net, telefonisk eller ved henvendelse på Lykkegården.

I samarbejde med Fyns Politi modtager Lykkegaardens Hunde- og Kattepension ligeledes herreløse hunde.

Se oversigt over fremlyste hunde på www.finddinhund.dk – eller ring på tlf. 64 40 26 36 for at høre, om den allerede er fundet og indleveret til os.